2012. november 21., szerda

Nappali szekrény kombináció - Jelenlegi ára: 1 Ft

Költözés miatt eladó a képen látható 3 részből álló nappali szekrény. Ha jól emlékszem, a Kikában vásároltuk 105. 000 ft-ért.  
A mostani lakásunkban nem egymás mellett voltak, ezért fotóztam külön, amúgy az alacsony van középen, a két oldalsó pedig felcserélhető. Elvileg a középső alacsonyabb szekrényre való a tv, akár óriás LCD TV is elfér rajta, de mivel a mi babánk 10 hónapos és előszeretettel szerel szét mindent, így mi a magasabbik szekrényre tettük a tv-t.  Ennek a szekrénynek az alja középen polcos + van 2 lehajtós szekrény része, baromi sokminden elfér benne.
A vitrines szekrény üvegajtós oldalába be van szerelve rejtett világítás, ami nagyon hangulatos, főleg ha az ember üvegpoharakat, üvegeket tart benne.  A másik kisszekrény áll 2 nagyobb, 2 kisebb tárolórészből + 2 fiókból.
A középső szekrény mélysége 55 cm, a másik kettőé 35-35 cm. Csodálatos rajzolási technikámmal igyekeztem papírra vetni a többi méretet. : )
A szekrényt bő 1 évig használtuk, különösebb sérülés nincs rajta, talán 1-2 kisebb karc a költözéstől. Lapra is szerelhető.
Az ajtók belsejére ceruzával ráírtam az összerakási útmutatón szereplő számokat, másképp nem tudtuk volna összerakni, ha a nyertest ez zavarja, letakarítom mire érte jön : -)
Mi nagyon szerettük, mert szép is, és sok pakolós része is van.
Kérem csak az licitáljon, aki november 30-ig el tudja vinni a bútort! Szállításban sajna nem tudok segíteni. Amúgy nem nehezek.
Tiszta, dohányfüst és állatszőrmentes helyről vásárolsz.  


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-11-27 12:42
. Nappali szekrény kombináció - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése