2012. november 23., péntek

ATI Abit 9600 XT AGP VGA videokártya 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft


Nézd meg többi, hasonló termékemet is, minden 1Ft-ról,
minimálár nélkül !!!
Sziasztok,
eladó az alant megtekinthető videokártya :
Abit ATI Radeon 9600 XT AGP VGA 128MB (szerintem)
Tudnivalók :
Rendben működik.
Átvételi Tudnivalók :
1. Személyes átvétel lehetséges Bp XX kerületében, Pesterzsébet elején esténként – de minden esetben előzetes egyeztetést igényel !
2. Küldés esetén lehetőleg csak futárszolgálattal megy, ha egy mód van rá. A futár alap esetben és kisebb eszközöknél 1000 Ft környékén, nagyobb eszközöknél (pl alaplap) 2000 Ft környékén szállítja házhoz az árut. Ez is minden esetben külön egyeztetést igényel! A futárral küldést is kizárólag értékbiztosítással intézem, aminek plusz költsége van, és a vevőt terheli, de mindkettőnk biztonságát szolgálja, általában pár száz Ft plusz költsége van. Postán nem nagyon szeretném küldeni - ha mindenképpen ragaszkodik hozzá a vevő, kizárólag saját felelősségre küldöm úgy !
4. Megvásárláskor, természetesen ha van rá mód, kipróbálható, tesztelhető, nyúzható ! Igyekeztem mindent kipróbálni, ahol tudtom szerint hiba van, igyekeztem feltüntetni, nem zsákbamacskát árulok – ezzel együtt a működésért 100% felelősséget nem vállalok – mindent órákig nem tudok tesztelni sajnos. Garancia nincs.
Azt kapod, amit a képen látsz.
Kérem csak az licitáljon, aki át is kívánja venni a terméket !
2 napon belüli kapcsolatfelvételt és 1 héten belüli lerendezést kérek a licitálótól, ellenkező esetben automatikusan negatív és újrahirdetem a terméket!
Jó licitálást !
#3



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-12-09 18:30
. ATI Abit 9600 XT AGP VGA videokártya 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése