2012. október 31., szerda

SARO extractor elektromos mellszívó és orrszívó - Jelenlegi ára: 13 000 Ft

A SARO extractor elektromos mellszívó ideális segítséget nyújt a mamának a szoptatási időszak alatt. A szabályozó segítségével beállítható a szívás erőssége. A folyamatosság elvével a baba szopási ritmusát utánozva feji ki a mellből a tejet gyorsan és kíméletesen. A speciális mintázatú szilikon membrán a tölcséren maximális komfortérzetet biztosít, valamint gyengéden stimulálja a tej áramlását. A 150 ml-es polikarbonát anyagból készült tejtároló, a gyűrű, mely a széles- és keskeny-szájú cumisüvegek használatát egyaránt engedi, és a szilikon etetőcumi melyet a doboz tartalmaz - segítségével cumisüveggé alakítható.
A hozzátartozó tisztító szívócső használható orrszippantóként is, ennek a végére kell rádugni a szívómotort, majd bekapcsolni a szívást. Nagyon hatékony és bárhol használható 2 db ceruzaelemmel vagy hálózatról, illetve akkumulátorról is működtethető. Használata egyszerű, gyors és praktikus. Sterilizálható, mosogatógépben mosható. Mérgező anyagot nem tartalmaz. Az elektromos részt csak a szívócső használatával szabad átmosni langyos vízzel, a motor kihűlése után. Mosószert nem szabad használni hozzá.
A mellszívót 2009. 09. 15-én vásároltam, 14990 ft-ba került, az orrszippantó pedig 2390 ft volt. Ez utóbbit lehet a szívómotor nélkül is használni úgy, hogy a két cső közül a motorra csatlakoztatható részt szájjal szívjuk, miközben a másik csövet a baba orrnyílásában tartjuk.
Számla és használati utasítás a dobozban vannak.
Apró szépséghibája, hogy az orrszippantó üvegrészéből kis darabka letört az üveg szájánál (leejtettem a földre), de ettől ugyanúgy használható.
Keveset használtam, az orrszippantót kizárólag szájjal, mert csak most fedeztem fel, hogy a szívómotorral is lehetett volna. De így is nagyon hasznos volt.  
 



Jelenlegi ára: 13 000 Ft

Az aukció vége: 2012-11-19 02:33
. SARO extractor elektromos mellszívó és orrszívó - Jelenlegi ára: 13 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése