2013. február 18., hétfő

Kifejezőkészség ásvány karkötő - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Üdvözöllek az aukciómon!
Ez a kombináció azon kívül, hogy jó hangulatingadozásra, és kifejezőképességre még ellenálló képesség növelő hatása is van. Ezen kívül testi, lelki és szellemi kimerültség esetén is jól használható. Alkalmas negatív energiák levezetésére, aura tisztítására, erősítésére és védelmére. Feloldja az energiablokkokat.
Hatással van még a lelki terhek megszüntetésére, agresszióra. Nyugtatja a kedélyállapotot. Erősíti az idegeket, fokozza a romantikát, alvási zavarok, álmatlanság esetében is ajánlott.
Ez a gyógyító karkötő kb. 19 cm-es, gumis és 8 mm-es ásványgolyókból áll.
(hegyikristály, fekete labradorit rózsakvarc)
Az ásványok fizikai, lelki és szellemi síkon egyaránt hatnak.
Kristályok tisztítása
Nagyon fontos, hogy karkötőnket mindenképpen tisztítsuk meg mielőtt hordanánk. Normál tisztítás: folyó langyos vagy hideg víz alatt pár percig mossuk a kristályt (kivéve a porózus kristályokat). A porózus kövek közé tartozik az azurit, a malachit, a krizokolla, és a türkiz. ) Majd ha lehet, helyezzük ki a napra, úgy 2-3 órára. Rózsakvarc és az ametiszt esetében azonban óvatosabban, mert fakulhat az erős napsütés hatására.
Kristályunkat ne adjuk más kezébe, mert ráhangolódott a mi belső rezgésünkre, energiánkra.
Vállalom horoszkóp alapján összeállított és csakrák szerinti karkötők készítését, akár egyedi méretben is! Továbbá a kövek tulajdonságai alapján is állítok össze kombinációkat!
Nézz szét a többi termékem között is! Folyamatosan teszek fel egyedi ékszereket és nem mindennapi ásványokból készült karkötőket is.
Köszönöm a látogatást! Szeretettel várlak máskor is!
Több termék vásárlása esetén egyszeri 500Ft-os postaköltség van.



Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2013-03-10 19:34
. Kifejezőkészség ásvány karkötő - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése