2012. december 27., csütörtök

Üdülés, pihenés Sárvár - Hotel*** Arborétum - Jelenlegi ára: 26 000 Ft


Üdüljön Magyarország híres fürdővárosában, pihenjen az egyik legszebb fedett és szabadtéri résszel rendelkező wellnessfürdőben, Sárváron. Sárváron télen-nyáron egyedülálló élmények várják Önt és gyermekeit is. Ha pedig kirándulni szeretne, itt biztosan talál kedvére valót: városunk számos kiránduló célpont kiinduló helye (Kőszeg, Ják, Szombathely, Somló-hegy, Holdfényliget).
Az utalvány tartalma:
3 nap/2 éjszaka 2 fő részére kétágyas szobában  Hotel*** Arborétumban
bőséges svédasztalos reggeli
egy alkalommal útravaló batyu (túracsomag)
személyenként egy belépő a wellnessfürdőbe
ingyenes internet elérés (Wifi), saját laptoppal
zárt parkoló használata
Az utalvány 2013. május 31-ig használható fel a kiemelt ünnepek kivételével.
Sárváron az Arborétum mellett csendes környezetben, a belvároshoz és a wellnessfürdőhöz is egyaránt közel barátságos munkatársakkal várja a kirándulások és a wellnessfürdők „ szerelemeseit” hotelunk, a Hotel*** Arborétum. Kényelmes, kétágyas szobáink és apartmanjaink mindegyikében TV, telefon, fürdőszoba és minibár szolgálja az Ön kényelmét. Ha a személytelen, hatalmas szállodák helyett a családias, barátságos, csendes kis fészkeket választja, ahol éjszakai nyugalmát nem zavarja a főút zaja, ahol a dolgozóknak mindig van Önhöz egy kedves szava, akkor bátran válasszon bennünket.
Minden reggel bőséges, friss svédasztalos reggelivel várjuk, hogy elegendő energiája legyen a napi kiránduláshoz vagy fürdőzéshez. Próbálja ki a 2010. decemberében megnyílt egyedülálló, kb. 15. 000 m2-es sárvári fedett wellnessfürdő részt, és a 60. 000 m2-en es (májustól nyitva tartó) strandrészt  ahol kiemelt szerepet kaptak a gyermekeknek szóló elemek: gyermekcsúszdák és gyermek medencék várják a legkisebbeket. A felnőtteket pedig három új, beltéri óriáscsúszda, beltéri hullámmedence, fedett és félig fedett élménymedence, pezsgőfürdők, megújult szaunavilág és egy 25 m-es feszített víztükrös úszómedence várja. Természetesen a nagyszülőket és a gyógyulni vágyókat továbbra is várják a gyógymedencék. Olyan hely született itt, ahova nem csak Ön, hanem a gyermekei is visszavágynak majd.
Ez az utalvány csak készpénzzel, utánvétes postai küldeményként fizethető ki, és az idegenforgalmi adó (ami 2012-ben 375 Ft/fő/éjszaka) külön fizetendő.
"A férjemmel már kétszer volt szerencsénk megszállni Önöknél. A nyugalom és a családias hangulat lenyűgözött minket. A reggeli bőséges, a napi utazócsomagok egyediek, ilyennel mi még nem is találkoztunk máshol. Nagyon ötletes... "
Kutasné Vass Szilvia
"Mi már kétszer voltunk itt az unokával, s mind a kétszer nagyon jól éreztük magunkat.   Remek a személyzet, készségesek, előzékenyek, szinte lesik a kívánságunkat. Kirándulások alkalmával segítettek, eligazodni merre érdemes menni. Bőséges a reggeli, és tényleg minden igényt kielégít, még a válogatós unoka is talált magának valót. Ha mégsem, azonnal virslit főznek, vagy tojást sütnek, szóval biztosan nem marad az ember éhes. A nyugalom, a csend, a madárcsicsergés meg már csak ráadás. Azt hiszem idén is ez lesz az úticél….. "
Szekeres Rudolf
"Habár az ország másik végéből jöttünk, de megérte! Ennél kedvesebb, rendesebb hotelt régen láttam. A szoba szép tiszta, a reggeli finom, internet van és még az autónk is biztonságban tudtuk. A személyzet kedves, segítőkész. Nemcsak mi, de a 3 éves kisfiunk is élvezte az ittlétet. Visszajövünk... "
Somogyiné Gazdag A. Eszter, Tompa



Jelenlegi ára: 26 000 Ft

Az aukció vége: 2012-12-27 13:29
. Üdülés, pihenés Sárvár - Hotel*** Arborétum - Jelenlegi ára: 26 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése