2013. január 19., szombat

Sensation Baits Kukoricacsíra pellet AKCIÓ AKCIÓ - Jelenlegi ára: 325 Ft


MOST RENDKÍVÜLI AKCIÓT TARTUNK !       490 Ft HELYETT CSAK 325 Ft/ kg
A Sensation Baits  nevem alatt
AZ ELADÓ  TOVÁBBI  TERMÉKI KÖZÖTT MEGTALÁLOD  ! ! !
Azon kezdő illetve tapasztalt horgászoknak ajánjluk termékeinket akik nem ismernek kompromisszumokat és csak is a legkiválóbb bojlival szeretnének horgászni amit maguk által egyszerűen eltudnak készíteni.
A minőség a nagy neves angol gyártókéval megegyezik!
Kukoricacsíra pellet:
A kukoricacsíra pellet egyik legfantasztikusabb és legtermészetesebb pellet melyet el lehet képzelni. Rendkívüli fogósságát a kukorica íze és zamata adja. Tapasztalatunk szerint van amikor pár szem bojli elég az etetésre és olykor 2 marék kukoricacsíra pellet megoldja az etetés kérdését.
Szerkezeténél fogva lehet ízesíteni bármilyen aromával vagy különböző csalogatószerekkel.
Tipp: Készíthetsz belőle rendkívül csalogató és természetes etetőanyagot. A vadvizeken nem mindig az agyon aromázott dolgok működnek, sőt ! Némi kukoricacsíra pellet és Sensation Baits melasz keverékéből nyugodtan tudsz olyan vonzó etetőanyagot készíteni amit folyamatosan lehet etetni amikor a halak már az etetésen vannak. Nem telnek el a Pontyok mivel a pellet oldódása 1 óra alatt lezajlik egy felmelegedett vízben. A sűrű édes szagos melasz melynek magas a betain tartalma és az édeskés és illatos kukorica csíra pellet egy olyan ötvözet mellyel a sikeresség garantált !
Tavasszal és ősszel kiemelkedő fogás érhető el vele.
Ajánljuk feederes horgászoknak és rakósbotos horgászoknak is a Sensation Baits Kukoricacsíra pelletet!
Kiszerelés: 1 kg
Reméljük  bizalmat szavazol a Sensation Baits termékeknek ezáltal nem csak egy terméket kapsz kézhez hanem teljeskörű termék támogatást is!
Ami  magában foglalja azt hogy ha bármi kérdésed van a termékkel kapcsolatosan  vagy elakadtál bojli készítés során központi telefonszámunkon vagy e-mailben bármikor segítséget kérhetsz tőlünk.
Fontos megemlíteni hogy cégünk a világ minden tájáról szerzi be termékeit a legnevesebb élelmiszer ipari és takarmányipari gyáraitól.
Előfordulhat készlet hiány ekkor jelezzük a vásároló felé a termék beérkezésének időpontját vagy ajánlunk helyette mást!
A szállítást a GLS futárszolgálat végzi el optimális esetben 2 munkanap alatt, utánvéttel melynek díja az össz. súly, és ár tekintetében adunk meg.
A mindenkori postai díjszabásánál olcsóbbak a szállítási díjaink!
Több termék vásárlása esetén is csak egy szállítási költséget számolunk fel az össz. súly és ár tekintetében.
A mindenkori kereskedelmi és fogyasztóvédelmi  jogszabályoknak megfelelően kereskedünk !


Jelenlegi ára: 325 Ft

Az aukció vége: 2013-02-06 23:59
. Sensation Baits Kukoricacsíra pellet AKCIÓ AKCIÓ - Jelenlegi ára: 325 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése